бронювати номер

Проведення ділових переговорів та конференцій

Проведення ділових переговорів та конференцій
30 квітня 2018

Проведення ділових переговорів та конференцій  – невід’ємна і дуже важлива частина успіху будь-якої компанії. Рішення поставлених завдань безпосередньо залежить від того, наскільки правильно організована зустріч.
 Готель- ресторан «Колобок» — ідеальне місце для проведення заходів різного рівня.               
Ми надаємо повний спектр послуг для проведення конференцій, семінарів, офіційних презентацій тощо. До Ваших послуг конференц-зал та зали ресторану.
Наша команда допоможе визначити найбільш комфортний формат заходу і повністю підготує зал до майбутньої події.
Конференц-зал оснащений проекційним обладнанням, WI-FI, телевізорами. Ми залюбки організуємо для Вас кава-брейки, ділові обіди та фуршети, що дозволяє зробити Ваш захід більш комфортним.
Зал оформлений в сучасному стилі: спокійні тони приміщення сприяють створенню комфортної робочої атмосфери. Приміщення конференц-залу досить світле завдяки просторим вікнам. Поруч літня тераса, що дозволяє проводити тімбілдінг та вести комунікації на свіжому повітрі.
Для оснащення залу використовуються ергономічні меблі, за якими комфортно працювати протягом тривалого часу.  Крім того, готель- ресторан «Колобок» пропонує додаткові послуги оренди та установки всіх видів звукового, візуального та іншого технічного обладнання.
Організація ділового заходу в готель- ресторан «Колобок»  надає учасникам можливість комфортабельного розміщення в номерах різних категорій, а також, скористатись вигідними пропозиціями при поселенні чи замовленні харчування.
Готель – ресторан «Колобок» - затишне місце для Ваших зустрічей!
Тел. 38 050 358 77 33
Волинська обл., с. Княгининок, вул. Соборна, 73